Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ





Η ομάδα ζωγράφων Μιχαήλ αποτελείται από τρία άτομα της ίδιας οικογένειας το Σάββα-Μιχαήλ Ντεμπέμπε τον πατέρα,τη Σμαράγδα Τσόκαλη την μητέρα και το γιο μας Παύλο-Ευφραίμ Ντεμπέμπε.Η κόρη μας Κων/να Ντεμπέμπε παρότι έχει το ίδιο ταλέντο με ‘μας επιμένει να ασχολείται με τη κιθάρα της.
    Στις αγιογραφίες μας υπογράφουμε «Μιχαήλ». Ξεκινήσαμε να αγιογραφούμε με μόνη μας σκέψη τη μετάδοση της πίστης μας .Γι αυτό επιμένουμε στην απλή παρουσίαση των εικόνων μας. Οι αγιογραφίες μας είναι πάνω σε ξύλο ή μουσαμά με αυγοτέμπερα. Το σχέδιο της αγιογραφίας γίνεται απευθείας με το μολύβι χωρίς καρμπόν ή ξεσήκωμα.
     Έχουμε εμπιστευτεί στο σχέδιο τον αθώο αυθορμητισμό του μικρού μας γιου που σχεδιάζει τις αγιογραφίες μας εδώ και επτά χρόνια.
    Διατηρούσαμε 7 χρόνια εργαστήριο ζωγραφικής και λαϊκής τέχνης «Το Δελφίνι» στην Κνωσού 15Α στα Πατήσια.
    Έχουμε επιχειρήσει και ηλεκτρονικά με την επωνυμία Michaeldolphin.Ξανά επιχειρούμε και τώρα ηλεκτρονικά με με έδρα όμως την οικεία μας.
     «Το Δελφίνι» για μας ανοίγει το δρόμο των ονείρων μας , είναι ένα σύμβολο για μας που δε θα θέλαμε να αποχωριστούμε. Μας αρέσει επίσης να  ζωγραφίζουμε πάνω σε μουσαμάδες ,πατζούργια, ξύλα και κεραμικά παντός είδους, δελφίνια, γοργόνες ,καράβια, ρακοσυλέκτες και αμετανόητους κολυμβητές της ζωής.

Δεχόμεθα παραγγελίες.

ΤΗΛ: 2112141773
ΚΙΝ: 6982161281, 6987745759
Mail: pinterdolphin@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου